I VETMI PËRFAQËSUES ZYRTAR NË SHQIPËRI

Gree Listed in Forbes Global 2000 Again

12/27/2022
Nga Kondicioner .al

Forbes Global 2000 liston kompanitë më të mëdha në rang botëror me vlerën më të lartë në treg bazuar në 4 standarte më të mëdha vlerësimi si sasia e volumit, përfitimi, asete dhe vlera në treg. Forbes ka një reputacion dhe influencë të lartë, dhe tregon fuqinë e forcës së brandit dhe reputacionin e brandit në ndërmarrjet e listuara.

Gree ka hyrë në listën e Forbes Global 2000 që në vitin 2009 dhe ka qenë shpesh në listë gjatë viteve. Në vetëm 7 vjet, renditja e Gree është rritur nga numri 1623 ( top 2000) në 2009 në numrin 385 (top 500) në 2015. Që nga viti 2018, Gree ka siguruar pozicionin e saj në 300 vendet e para të listës.

Në fushën e ajrit të kondicionuar, Gree vazhdon të ruajë pozicionin e saj si lider. Sipas të dhënave nga HVAC Info, Gree CAC ruajti vendin e parë me një pjesë tregu prej 13.9% në vitin 2020, dhe kryesoi tregun vendas CAC për nëntë vjet rresht. Bazuar në të dhënat e shitjeve vendase për vitin 2020 të markave të kondicionerëve të publikuar nga China Industry Online, kondicioneri Gree renditet i pari me një përqindje prej 36,9%, duke udhëhequr industrinë për 26 vjet rresht.

Këtë vit ne përkujtojmë 30 vjetorin e themelimit të Gree Electric Appliances. Duke qëndruar në një fillim të ri dhe si një kompani "Forbes Global 2000" dhe "Fortune 500" e akredituar në mënyrë të përsëritur nga autoritetet ndërkombëtare, Gree do të vazhdojë të zbatojë konceptin e ri të zhvillimit dhe të promovojë frymën e inovacionit dhe punës së palodhur, për të realizuar vizionin e madh të Prodhuar në Kinë, i dashur nga bota.

Komentet

Asnjë postim nuk u gjet

Shkruaj nje koment