Sherbimet

Garanci

Kompania GREE ofron deri në 24 muaj garanci për produktet, i suportuar nga Servisi i Autorizuar.

Transport

Kompania GREE mundëson transportin e produkteve me mjetet më të përshtatshme, me një staf të specializuar dhe me çmimet më të leverdishme.

Montim

Kompania GREE ofron instalim në mënyrë profesionale nga montuesa të specializuar të cilët sigurojnë instalimin me çmimet më të leverdishme dhe ju këshillojnë si të përdorni pajisjen në mënyrë sa më efiçente. Instalimi jo i rregullt dëmton produktin!

Mirembajtje

Shërbimi I klientit të Gree ju telefonon sipas afatit të caktuar të shërbimit të mirëmbajtjes.
E RENDESISHME :
Shërbimet e mirëmbajtjes janë të rekomanduara për të rritur rendimentin e kondicionerit tuaj.

Servis

Mbështesim klientët tanë me një ekip teknikësh të specializuar, duke siguruar mbështetje teknike, mirëmbajtje, zgjidhje problemesh dhe garanci për produktet tona .