Sistem Multi-Split

02/20/2023
Nga

Çfarë është Sistemi Multi-Split?

Multi-split është një sistem kondicionimi  i ndarë në disa splite me vetëm një kompresor i cili ju lejon të ftohni/ngrohni disa dhoma në të njëjtën kohë.

Si funksionon një Sistem Multi-Split? 

Një sistem Multi-split me shumë ndarje ka një kompresor të jashtëm, të lidhur me katër deri në pesë njësi. Njësitë e brendshme te sistemit Multi-Split mund të montohen në mur, në dysheme ose në tavan dhe janë të lidhura me tubacione dhe kabllo të gazit ftohës/ngrohës me një njësi të jashtme.


Per kë është i përshtatshëm një Sistem Multi-Split?

 Sistemi Multi-Split është zgjedhja ideale nëse dëshironi të kondiciononi më shumë se një dhomë në shtëpinë tuaj dhe ta kontrolloni në mënyrë të pavarur temperaturën e çdo dhome. 

Shumë kondicionerë të sistemit të ndarjes vijnë me veçori të integruara të dobishme si sensorë lëvizjeje, Wi-Fi dhe pastrues ose jonizues ajri. 

 Ky sistem është i përshtatshëm për Hotele, Shkolla, Vila dhe Apartamente

 

Përparësitë e Sistemit Multi-Split:

 Efikasitetit të energjisë

Priza të shumta të ajrit të brendshëm të mundësuar nga një njësi e jashtme e kompresorit.

Aftësia për të zgjedhur njësinë e daljes së ajrit më të përshtatshme dhe efikase në energji në bazë të dhomës.

Rregullimi i temperaturave për t'iu përshtatur çdo dhome.

Më e përballueshme për t'u blerë dhe instaluar në krahasim me kondicionerin me kanale. Nëse është e nevojshme, mund të shtoni dalje ajri shtesë më vonë në pistë. Mirëmbajtja, shërbimi, riparimet dhe zëvendësimi i njësive me një  kosto të përballueshme

 


 

​Shkarkoni aplikacionin GREE+ dhe programoni kondicionerin tuaj në çdo kohë dhe nga kudo!

02/20/2023
Nga

Gree + ju sjell një përvojë krejt të re për kontrollin inteligjent.Aplikacioni Gree ka funksionin e menaxhimit të pajisjes, kontrollit inteligjent gjë që jua bën perdorimin e tij shumë më të lehtë.
Ju mund ta kontrolloni pajisjen në çdo kohë dhe kudo që dëshironi nga telefoni juaj.

Gree Listed in Forbes Global 2000 Again

12/27/2022
Nga Kondicioner .al

Forbes Global 2000 liston kompanitë më të mëdha në rang botëror me vlerën më të lartë në treg bazuar në 4 standarte më të mëdha vlerësimi si sasia e volumit, përfitimi, asete dhe vlera në treg. Forbes ka një reputacion dhe influencë të lartë, dhe tregon fuqinë e forcës së brandit dhe reputacionin e brandit në ndërmarrjet e listuara.

Gree ka hyrë në listën e Forbes Global 2000 që në vitin 2009 dhe ka qenë shpesh në listë gjatë viteve. Në vetëm 7 vjet, renditja e Gree është rritur nga numri 1623 ( top 2000) në 2009 në numrin 385 (top 500) në 2015. Që nga viti 2018, Gree ka siguruar pozicionin e saj në 300 vendet e para të listës.

Në fushën e ajrit të kondicionuar, Gree vazhdon të ruajë pozicionin e saj si lider. Sipas të dhënave nga HVAC Info, Gree CAC ruajti vendin e parë me një pjesë tregu prej 13.9% në vitin 2020, dhe kryesoi tregun vendas CAC për nëntë vjet rresht. Bazuar në të dhënat e shitjeve vendase për vitin 2020 të markave të kondicionerëve të publikuar nga China Industry Online, kondicioneri Gree renditet i pari me një përqindje prej 36,9%, duke udhëhequr industrinë për 26 vjet rresht.

Këtë vit ne përkujtojmë 30 vjetorin e themelimit të Gree Electric Appliances. Duke qëndruar në një fillim të ri dhe si një kompani "Forbes Global 2000" dhe "Fortune 500" e akredituar në mënyrë të përsëritur nga autoritetet ndërkombëtare, Gree do të vazhdojë të zbatojë konceptin e ri të zhvillimit dhe të promovojë frymën e inovacionit dhe punës së palodhur, për të realizuar vizionin e madh të Prodhuar në Kinë, i dashur nga bota.