I VETMI PËRFAQËSUES ZYRTAR NË SHQIPËRI

​Shkarkoni aplikacionin GREE+ dhe programoni kondicionerin tuaj në çdo kohë dhe nga kudo!

02/20/2023
Nga Kondicioner .al

Gree + ju sjell një përvojë krejt të re për kontrollin inteligjent.Aplikacioni Gree ka funksionin e menaxhimit të pajisjes, kontrollit inteligjent gjë që jua bën perdorimin e tij shumë më të lehtë.
Ju mund ta kontrolloni pajisjen në çdo kohë dhe kudo që dëshironi nga telefoni juaj.