I VETMI PËRFAQËSUES ZYRTAR NË SHQIPËRI

Sistem Multi-Split

02/20/2023
Nga Kondicioner .al

Çfarë është Sistemi Multi-Split?

Multi-split është një sistem kondicionimi  i ndarë në disa splite me vetëm një kompresor i cili ju lejon të ftohni/ngrohni disa dhoma në të njëjtën kohë.

Si funksionon një Sistem Multi-Split? 

Një sistem Multi-split me shumë ndarje ka një kompresor të jashtëm, të lidhur me katër deri në pesë njësi. Njësitë e brendshme te sistemit Multi-Split mund të montohen në mur, në dysheme ose në tavan dhe janë të lidhura me tubacione dhe kabllo të gazit ftohës/ngrohës me një njësi të jashtme.


Per kë është i përshtatshëm një Sistem Multi-Split?

 Sistemi Multi-Split është zgjedhja ideale nëse dëshironi të kondiciononi më shumë se një dhomë në shtëpinë tuaj dhe ta kontrolloni në mënyrë të pavarur temperaturën e çdo dhome. 

Shumë kondicionerë të sistemit të ndarjes vijnë me veçori të integruara të dobishme si sensorë lëvizjeje, Wi-Fi dhe pastrues ose jonizues ajri. 

 Ky sistem është i përshtatshëm për Hotele, Shkolla, Vila dhe Apartamente

 

Përparësitë e Sistemit Multi-Split:

 Efikasitetit të energjisë

Priza të shumta të ajrit të brendshëm të mundësuar nga një njësi e jashtme e kompresorit.

Aftësia për të zgjedhur njësinë e daljes së ajrit më të përshtatshme dhe efikase në energji në bazë të dhomës.

Rregullimi i temperaturave për t'iu përshtatur çdo dhome.

Më e përballueshme për t'u blerë dhe instaluar në krahasim me kondicionerin me kanale. Nëse është e nevojshme, mund të shtoni dalje ajri shtesë më vonë në pistë. Mirëmbajtja, shërbimi, riparimet dhe zëvendësimi i njësive me një  kosto të përballueshme